نزدیکی توی هفته ۲۸ بارداری مشکلی داره

۷ پاسخ

در صورتی که منع نکرده دکتر نه موردی نداره ولی خیلی احتیاط کن

نه ایرادی نداره اگه دکترت منع نکرده

اگه جفتت پایین نبوده و مشکلی نداری دکترتم قبلا منع نکرده نه مشکلی نیس

ن گلم اگ دکترتون منع نکرده و مشکلی ندارین چ ایرادی .فقد باید با احتیاط باشه ❤

اگه دکتر منع نکرده،نه مشکلی نداره

اگه منع از نزدیکی نباشی نه تا آخرش مشکلی نداره فقط آروم باشه و پوزیشن مخصوص بارداری خشونت نداشته باشید

اگه دکترتون منع نکرده ن ایرادی نداره فقط اروم باشه وعمیق نباشه