۴ پاسخ

بله عادیه جاش تنگ شده روز به روزم کمتر میشه اون دیگه به حدکافی جا نداره که وول بخوره همینکه اروم سرشو تکون بده ینی سالمه

نیم ساعت بعد از هر وعده غذایی به پهلو چپ بخواب بچت تکون خورد مشکل نداری کم میشن حرکتا ولی نه خیلی

والا منم توهفته شما هستم دیروز هم اصلا تکون نخورد بچم و قلبش ضعیف بود ترسیدم رفتم بیمارستان دوبار ان سی کردن و سونو انجام دادم خداروشکر شروع کرد به تکون خوردن شما هم حواست باشه ابمیوه انبه بخور به پهلو دراز بکش ببین تکون میخوره
بعد دکتر گفت هر یه ساعت ۵تا تکون بخوره مشکلی نداره

واسه منم همینجور شده منم استرس دارم