۴ پاسخ

عزیزم عالی اصلا جای نگرانی نیست این دمای بدن بچه است بالا پایین میره

شاید از دندون درآوردن باشه

دختر من از سه ماهگی علائم دندون دراورن داشت الانم که چهارماهشه دوتا دندون پایینش کامل دراومده

اگه فقط سرش داغ میشه و اب دهنش میاد و کم اشتهاشده و شیشه شیر یاسینه رو با لثش فشارمیده از دندونه نگران نباش

سلام عزیزم ببرش دکتر ،شایدم زیاد لباس تنش میکنی یا شاید عفونت داره ولی ببری دکتر بهتره

بچه منم همیشه سر و پیشونیش داغه
فکر کنم طبیعیه