۶ پاسخ

سلام‌ . بله من اوایل نمیدونستم نخوردم ولی الان چند وقته میخورم خیلی عالیه دخترم دیگه شبا زیاد بیقراری نمیکنه ولی اوایل بهش نعنا دم داده میدادم چند قطره زیاد تاثیر نداشت . اگه شیر میدی خودت بخور بعد هر غذا چند قاشق غذا خوری

همرا غذا یه لیوان عرق نعناع میخورم به بچم گاهی اوقات یه قاشق غذاخوری میدم

خوردم ولي به دخترم خيلي كم دادم در مواقع ضروري نه هميشه

اره هم خودم میخورم هم ب بچه میدم هر روز بچه ام میدم

سلام عزیزم اگه خودت میخوای بخوری یا به نوزادت بدی با آبجوش نبات قاطی کن چون اگه خودت تنها عرق نعنا بخوری شیرت روبه مرور کم میکنه، واسه نوزادهم یک شماره شیشه آبجوش نبات بایه قاشق مرباخوری نعنا ،من که به دخترم دادم

من خودم خوردم ولی اینترنت خوندم طعم شیرویکم بدمیکنه دیگه نخوردم