۹ پاسخ

آره حتما برو سوراخ کن اگه بزرگتر بشه اذیت میشه الان گوشش نازکتره و دردی نداره

سلام اره اشکالی نداره منم گوشای دخترم دوماهگی سوراخ کردم.نه سخت نیس اصلا فقط بعدسوراخ کردن باپدالکلی تن تن ضدعفونی کن که سربشه گوشش

سلام.هرچی کوچیک تر باشن درد رو کمتر حس میکنن و زودتر خوب میشه.

چرا میخوای سوراخ کنی انقد زود گناه داره درد میکشه

تو این کرونایی چرا میخواید اینکارو بکنید ضرورتی نداره بزرگ شد خودش خواست سوراخ میکنه

عزیزم خیلی زود نیس؟
چون میگن تا۶ماهگی سیستم ایمنی بدن نوزاد خوب مجهز نشده و امکان داره نتونه با عفونت احتمالی سوراخ کردن گوش مبارزه کنه،من گذاشتم ۶ماهگی به اونور سوراخ کنم

عزیزم من دیروز سوراخ کردام موقع سوراخ کردن گریه کرد امروز هم پمادمیزنم موقع چرخوندن گوشواره هم یکم گریه میکنه

سلام عزیزم هرچی زودتر سوراخ کنی بهتره کمتر درد میکشه من میخواستم سوراخ کنم نزاشتن الان پشیمونم...

باید حتما چرب کنی کاش بذاری عقلش برسه خودش تصمیم بگیره