۹ پاسخ

وووی دختر این عکس بردار بچت نذر میشه خدای نکرده آخه ماشاءالله هزار الله اکبر خیییلی نازه عززززززیزم

دخترت ماشاالله خیلی نازه به کی رفته براگردن گرفتن هم دورنشده بچه من چهارماهش هنوز خیلی گردنش سفت نشده

دختر من از بدو تولد گردن میگرفت خیلی قشنگ الان نگه میداره طوری ک هر صدایی میاد قشنگ گردنش رو میچرخونه

عزیزم مال هرکسی متفاوته،مثلا پسر من از بدو تولد گردنشو خوب نگه میداشت،هر بچه ای متفاوته

سه ماهگی یاچهارماهگی

هرکی جواب داد به منم بگو لطفا

سه چهار ماهگی عزیزم

پسر من قبل دو ماهگی گردن گرفت چون تو بارداریم خیلی گوشت گردن خوردم

اخرسه ماهگی به بعدماشالله چه دخترنازی