۵ پاسخ

نگران نباشین ،منم لکه بینی داشتم ،دکتر گفت استراحت کن ، اون لکه بینی لانه گزینی

سلام منم توهفته پنجم داشتم خیلی خیلی کم بود استراحت کردم شیاف گذاشتم خوب شدم نگران نباش همه چی اوکیه😉

سلام منم امروز لکه قهوه ای دیدم دکتر گفت کاریش نداشته باش استراحت کن ولی شیاف نگفت استفاده کنم استراحت کن توهم انشالله دوتامون تموم بشه دیگه لکه نبینیم اینقد نگران نشیم😍

منم ۱۹سیکلمه هم ترشح صورتی دیدم هم دیروزترشح کرمی مایل به قهوه ای دارم دل وکمرمم دردمیکنه سینه هامم حساس شده

نگران نباش بخاطز لانه گزینیه استراحت کن