۶ پاسخ

چرا سفکسیم و آیورا دادی زوده واسش. اگه تب داره سفکسیمو بده اما آیورا زوده. عناب و به دونه دم کن لعابشو هر ۶ساعت ۱ قاشق چایخوری بده.ختنه هم نذار دیرتر شه. خوب ک شد ببر برای ختنه. روش حلقه بهتره ۵ روزه حلقه میفته خوب میشه. وزنش با ختنه کم نمیشه. دردش همون ۱ ساعت اوله بعدش آروم میشه استامینوفن میدی خوب میشه

به نظرم یذره حالش بهتر شد انجام بده هر چه زودتر بهتر به خصوص روش سنتی
به نظرم تا سفکسیم میخوره انجام بده چون بعد از ختنه هم باید سفکسیم بخوره هی تو بدن بچه انتی بیوتیک نریزی بهتره

من پسرم و به روش سنتی ختنه کردیم خیییییلی اذیت شد فکر کنم حلقه بهتره

منم پسرم ۴۵ روزش بود ختنه کردم. با حلقه ختنه کردیم و راضی هم بودیم

سلام چهلمش تموم شد ختنا اش کن.سنتی بهتره

خب بزار خوب که شد ختنه کن..سنشم که خوبه