۹ پاسخ

واسه وزن گیری جنین .بادوم درختی .مویز و کمشش بخورید .این ۳تا باعث وزن گیری جنین میشه وخیلیم مفیده

پودر ترومام یاسویق بخور

بستنی و پودر لیدی میل بخور عالیه

سلام من ۳۲ هفته رفتم ۲۱۰۰بود خیلی بستنی .گوشت خوردم امتحان کن

سیب درختی ومیوه های شیرین البته اگ دیابت نداری

سلام من صبح برانمازییدارمیشم سویق عدس باشیرمیخورم وزن بچمم عالی شد که دکترم تعجب کرد ابحیمم میخوره اونن وزن بچش عالی شده

عزیزم به خودت استرس نده..استراحت و خوردن بستنی و سویق و ماکارونی و خلاصه تغذیه خوب..و اینکه دکتر برا من امپول انوکساپارین نوشته بود و یکروز درمیان میزدم

عزیزم وزن جنین بر حسب هفتتون اینجا هست

عزیزم من بچم پسره هفته ۳۲ سونو وزنش ۱۸۰۰ بود گفتن خوبه نرماله کم نیست