۵ پاسخ

گیاهیشو از عطاری تهیه کن معرکست داخل حمام سینه هاتو ماساژ بده و بدوش ک شیر جریان پیدا کنه سعی کن بیشتر بدی به مک بزنه

سینه رو بده مک بزنه
ابگوشت اش ماش اش قلم اب هویج کنجد اینا شیر رو زیاد میکنن شیر خشک رو به مرور کم کن و قطع کن

سلام ، ببخشید میشه بپرسم زردیش چند بود که دکتر گفت اینکار رو بکنین و دخترتون چند روزه بود؟

دوروز لازم‌نیست ۱۸ ساعت کافیه که شیر مادر نخوره و انزیم هاش شکسته بشه

کپسولش بهتره...سینه خودت بده یش وگرنه بعد چن روز دیگ نمیگیره