۵ پاسخ

گوشت قرمز کبابی بخور خیلی خوبه حبوبات هم بپز بخور تخم مرغ هم خیلی خوبه میوه هم زیاد بخور ولی سعی کن از مواد مضر مثل دلستر و چیزایی ک قند دارن استفاده نکنی چون هم واسه خودت ضرر داره هم واسه بچه

سلام گلم منم هفته ۲۷ سونو دادم دکتر گفت وزنش کمه وزن فرزندت چنده؟

باید مصرف پروتئین رو زیاد کنی مثل گوشت ها و تخم مرغ و سویا و حبوبات
مصرف روغن های مفید مثل آجیل ها
مصرف میوه ها
و مولتی ویتامینتم حتما روزانه مصرف کنی

عزیزم موز سرشار از ویتامینه برا مزن گیری بچه عالیه

گوشت کبابی بخور، مغزیجات، شیر با یکم خرماهرشب بخور، بستنی و دلستر هم میگن خوبه