۷ پاسخ

خیلی عالیه فقط شکم بچه همش کارمیکنه

من خیلی عالیه

من استفاده کردم،خیییلی گاز داره و آروغ میده به بچه. آمپتامیل هم مال همون شرکته و سبکتره به نظر من.
دوما ببینین، همه شیرخشکهای ایرانی کالری مساوی دارن. روی قوطی هاشون نوشته میزان کالری رو،میتونین مقایسه کنین. وزن دهی همشون یکیه. مگر اینکه خارجیشو بگیرین که اونا هم وحشتناک گرون شدن. همینارو استفاده کنین تا بعدا با غذای کمکی وزنشو بیشتر کنین😉

ببلاک کامفورت عالیه من ب بچم میدادم ولی چون رفلاکس داره بهش دارم ببلاک ar میدم هر روز س یا ۴ بار پی پی میکنه

خيلي خوبه
حساسيت هم نميده

من واسه پسرم استفاده کردم خیلی عالی بود

سلام من واسه بچم استفاده کردم ماشالا الان تپلی شده