۴ پاسخ

شیر خودتو میدی ؟؟

سلام برای کار کردن شکم، به دستت روغن زیتون بزن شکم کوچولو رو ساعتگرد ماساژ بده، برای دل درد و نفخ دکتر به کوچولوی من کولیکیز داده

دايميتيكون رو هرروز سه بار بايد بدي تا كار كنه
حتما بعد از شير١٥ مين ايستاده نگهش دار و بادشو بگير تا راحت بشه
شكمشو با روغن زيتون ماساژبده به جهت عقربه ساعا

سلام خودت چیزای کار کن بخور غذای سبک مثل سوپ اینا بخور الو بخارا گلابی انجیر حتی تو غذات هم الو بریز بهداشت به من گفت شیر خشت و ترنجبین رو خودت بخور و از عطاری فلوس بخر درست کن بده خیلی خوبه و میتونی اندازه یه لوبیا با کره براش شیاف درست کنی بزاری خیلی خوبه