۸ پاسخ

ببرین دکتر بچه رو گناه داره
ازهمه بیشتر دکترها رعایت میکنن همه چیز رو استریل میکنن

ببرش متخصص اطفال حتما ،چرک خشک کن خیلی حساسه

ببردکتر سرخود دارو نده منم بردم الان خوب شده

من از اول کرونا بچم رو دکتر بردم هیچیم نشد
انقد وسواس به خرج ندین
بچه را نمیشه سر خود دارو داد
اصلا من شنیدم دیفن هیدرامین زیر یکسال مجاز نیست بعد شما خریدی سر خود میدی به بچه...

وااای دقیقا مث دختر من شده هر چه زودتر ببرش دکتر چون بمونه بدترم میشه چرک خشکن باید نسخه بده حتی داروخونه بدون تجویز نمیده که اول فقط آبریزش بینی داشت کمکم شدت گرفت چرک کرد

نمیدونم چیکار کنم 😭

ولله من هروقت نیاز بود دخترمو بردم دکتر خدارو شکر چیزی هم نشد، شاید حالا حالا ها کرونا باشه نمیشه که به بچه سرخود دارو داد، دیفن هیدرامین که شنیدم اصلا خوب نیست

نمیدونم براش رفتم شربته دیفن هید رامین گرفتم دادم .میگم برم داروخونه براش شربته چرک خشکن بگیرم .بخاطر کرونا میگن نبرین بچه هاتونو بیرون 😭