۷ پاسخ

این هست شیشه اش

مارک خوبی هم هست

اینم عکس شیشه قنداب خوری

من ازاین چیکو ها اردتودنوسی شبیه سینه مادر همه چی رو گرفتم به درد نمیخوره عکسش رو براتون فرستادم این رو بگیرید سرش رو بردارید روی شیشه اش بزارید

شیشه ارتودنسی خوب نیست بچه ها سخت میگیرن چون تخته بی بی لند یه مارک معمولیه من چیکو ضد نفخ گرفتم عالیه طراحیش مث سینه مادره

بگیر براش دلم کباب شد برای دخترت چون این حسو بچم داشته خودش میفهمم گناه داره

الهی بگردم جان عین دختر من این قد شیشه گرفتم براش یک طبقه کابینت پرشده همشون سوراخاش بزرگ اینم یواش مک میزنه پر میشه همه جاش تندتندهم نمیتونه بخوره یا احساس خفگی پیدا میکنه یا گریه میکنه سیر نمیشه
عزیزم میری داروخانه یا لوازم سیسمونی میگی من شیشه قنداب خوری میخام یا شاید بعضی جاها بگن شیشه داروخوری ولی اکثرا به اسم شیشه قند اب خوری میشناسن
اونا عالین سرش رو بر میداری میزاری روی هر شیشه ای که براش استفاده میکنی
عالیه اینا من هرچی دیگه بدم اصلا نمیخوره من شهرمون چندجا نرفتم نداشتم این قد گشتم ۳ تا خریدم برای مبادا باشه که غیر از اون رو نمیخوره یواش و ملایم از سرش میاد وقتی خودش مک بزنه توی دهنش بمونه نمیاد بچه اذیت نمیشه