۵ پاسخ

پسرمن ببلاک ای آر میخوره.خداروشکر شیرخودمم میخوره ول نکرده تاحالا
اگه میخوای شیرخودتو ول نکنه ببلاک بگیر چون ببلاک خیلی بدبوئه بوی آهن میده بچه بهش وابسته نمیشه

اپتامیل بهتره ببلاک بدمزه س

من شیرخشک نمیدادم فقط شیرخودم ولی خیلی طول کشید خوب بشه خیلیی درد بدیه کاملا درکت میکنم.
دکترش کپسول امپرازول داد نصفشو شب گیاهان نصفشم صبح باشیرخودم قاطی میکردم میدادم
دیرخوب کرد ولی خداروشکر خوب شد

اپتامیل، دختر منم ریفلاکس داشت من شیر خودمو نیدم، اما وقتی کمکی آپتامیل میدادم شیر و پس نمی‌داد

من واسه دخترم جفتش امتحان کردم بستگی داره پسرت کدومشو بخوره امتحان کن از ببلاک شروع کن