۶ پاسخ

سلام منم از دوماهگی شروع کردم با احتیاط بعد که دیدم مشکلی پیش نیومد دیگه با خیال راحت مصرف کردم خوشبختانه دخترم اصلأ کولیک نداشت

از همون اول ک از بیمارستان اومدم

من به خاطر کولیک بچه ام پرهیز کردم و نخوردم، کلی از دو و نیم ماهگی بچه ام که کولیکش هم بهتر شده بود، حبوبات رو شروع کردم. به کوچولو بچه اذیت میشه، ولی چاره ای نیست. باید عادت کنه چون دکتر دکتر هم بهم گفت اگه نخوری بچه ات بدغذا میشه. عدس و مخصوصا ماش واسه شیردهی عالیه.

سلام.
من از روزی که از بیمارستان اومدم خونه حبوبات هم خوردم....ولی بیشتر عدس....بعد حبوبات عرق نعنا میخوردم.

از هرموقع دوس داشتین بخورین فقط بعدش خرما و عرق نعنا بخورین

سلام من از اول میخوردم ولی یه روز قبل میخیسوندم و شش هفت بار ابشو عوض میکردم بعد خوردن هم دم کرده زیره با نبات میخوردم یا عرق زیره سبز و بچمم هرشب پدی لاکت میدم و بعد غذای نفاخ گریپ میکسچر