۸ پاسخ

مگران نباش همه همینطورن ب خاطر هورموناییه که تو بارداری ترشح میشده و الان قطع شده قرص هیرویت یا زینک پلاس بخور

طبیعیه عزیزم بعداز ۳ ماه همه کسایی که شیردهی دارن ریزش مو میگیرن زینک بخورید کمتر میشه

یعنی فقط کوتاهشون کن.. دیگه هیچچچچچی

منم همین جور بودم به خاطر ضعف بدنه به خودت برس خوب میشه

وای برا من که افتضاح میریزه توی حمام که این دره چاه پره مو میشه جمع میکنم اعصابم خورد میشه بعدشم شونه میکشتم کلی هم اونجوری میریزه.زینک پلاسم میخورم بی تاثیره

هیچ دارو و شامپویی فایده نداره.. برو موهاتو کوتاه کن عزیزم.. مو میخوای چیکار.. تواین موقعیت بچه داری و کار و......

منم همینطورم، میگن از ۴ ماهگی بیشتر هم میشه فک کنم تا اون موقع کچل بشم

منم همین مشکلو دارم