۵ پاسخ

سلام عزیزم اصلا نگران نباش پسر من ۳۳ روزشه همینجوری بود واسه نفخه بردمش دکتر شربت واسه نفخش داد. ببین بعد هر غذایی ک میخوری عرق نعنا و کلپوره از عطاری بگیر بخور.تا ۳ ماه بچه اینجوریه.چیز نگران کننده ای نیست مراعات کن.حبوبات.پیاز.بادمجان نخور

سلام گلم پسرمنم همینجوربوده وهست بردمش دکترمیگن مال کولیک ودل پیچه ونفخه.بهش گریپ واتردادک موقع این حالتاش بهش بدم وخداروشکرجواب میده امادوباره برمیگرده.

ترنجبین بده بهش خودتم بعدوعده های غذاییت عرق نعنابخور

دلش درد میکنه کولیک داره ببر دکتر دارو بده یا کولیکیز بده بهش

الان دقیقا پسر منم همینجوری شده.نمیدونم مال چیه..
همشم دنبال سینه میگرده