۴ پاسخ

علائم رفلاکس رو داره، یه دکتر متخصص گوارش اطفال ببرینش

رفلاکس داره ببرش دکتر بهش دارو میدن

دختر منم تو بیداری اصلن شیر خشک لب نمیزنه فقط وقتی خوابه میخوره،وقتی هم که بیداره یکسره وصله به سینم🥴🥴🥴🤦‍♀️

سلام عزیزم حتما حتما قطره شی افزا بخر ابکی خیلی زیاد بخور بزورم شده شیرتو بده پسرت ببین تو چ مدلی شیرتو میخوره یا راه برو براش اهنگ بزار یا صدا دربیار هرکاری بکن تا سینتو بمکه و شیرت بمرور زیاد بشه و ازاین نگرانی دربیای پسرمنم همین مشکلو داره و من هروز راه میرمو اهنگ میزارم تا یکم بخوره شیرمو