۴ پاسخ

سلام برای کولیکه. اره خودت از داروخونه بخر روزی 10قطره بده ولی یکم شکمشو سفت میکنه اگه دیدی شکمش سفت شد سخت پی پی میکنه قطره بی بی کر بخر اونم مثل پدی لاکت فقط شکمو روان میکنه

برای کولیکه،و بهتره به دستور پزشک باشه چون بر حسب وزن داده سن نوزاد داده میشه،یه مامانی گفته ده قطره بده،بچه من ۷قطره میخوره به دستور پزشک،نوزاد رو نمیشه دارو سرخود داد

من پسرم تا یک ماه ونیم رفلاکس داشت دکتربراش پدی لاکت نوشت و خوب شدازاون ب بعدتا حالا کولیک داره بازهم بردمش متخصص براکولیکش پدی لاکت نوشت براهردوتاش خوبه

من دخترم رفلاکس داش دکتر براش نوشت ولی باعث شد خعلی شکمش کار کنه دیگه ندادم.فک کنم بیشتر به درد کولیک میخوره