۷ پاسخ

من گوشای دخترمو2ماهش بود سوراخ کردم بستگی ب خودت داره

من چهار روزش بود سوراخ کردم

میگن ۶ ماهگی خوبه

سلام عزیزم من میخواستم گوش دخترمو سوراخ کنم‌پرسیدم از درمانگاه که بهترین زمان سوراخ کردن گوش کیه گفتن بچه زیر ۱سال اگه بیارن ما سوراخ نمیکنیم چون لاله گوش بچه در حاله رشده و الان تو این اوضاع کرونا بچه های نوزاد رو برای کارغیر واجب جاهایی مثل درمانگاه که شلوغه نبرین.حالا بازم بستگی به خودت داره من برای بعد عید گوشاشو سوراخ میکنم که هوا خوب باشه خدایی نکرده هوا نخوره عفونت کنه اذیت بشه بچم😍

سلام منم گوشای دخترمو یک هفته میشه سوراخ کردم
دوماهگی میخاستم سوراخ کنم لاله ی گوشش خیلی کوچولو بود دکتر گفت بهترین وقت بین 3تا4 ماهگیه

من دوماهگی بردم مهرانا رو یه هفته بد واکسن دوماهگی

سلام گلم من هردوتادخترمو۲ماهگی سوراخ کردم خیلیم زودخوب شدواذیت نکردمثه خدنس هرچی زودتربهتر