۱۱ پاسخ

عزیزم دستمال مرطوب استفاده نکنی خیلی بهتره یا بشورش یا با اب وپنبه تمیزش کن

دستمال مرطوب های مولفیکس عالیه
ولی هر دستمالی میگیری حواست باشه بدون عطر و بو بدون پارابن و بدون الکل باشه

جیگر مفید بودم فراموش نشه 😉💖

تا جا داره دستمال مرطووب استفاده نکن هر مارکی هم بخری باز پوست بچه رو میسوزونه

دستمال مرطوب کلاخوب نیس چون عطری هستن بچه هاپاهاشون میسوزه من پسرموپنبه میزنم توآب باپنبه تمیزش میکنم

من مارک وی کر آبی و سبز استفاده می کنم راضی ام مخصوصا آبی اش

من پنبه ریز و لوسین ضد حساسیت گرفتم خوب بود ولی هرمارکی هم گرفتی به صورتش نزن.من هرچی گرفتم به صورتش زدم قرمز شد با اب بشور صورتشو

حساسیت نمیده
We care عالیه

من فیروز میگیرم یا مولفیکس خیلی خوبه

من مولفیکس گرفتم

کلا دستمال مرطوب تا میتونی کم استفاده کن من تو خونه بیشتر میشورم یا پنبه خیس میکنم اگه برم جایی ک مجبورم دستمال مرطوب مارک نینو استفاده میکنم

من بانیو دارم راضیم ازش عزیزم