۴ پاسخ

درود بر شما
اگه با نمودار زردی حساب کنید نوزاد ۱۵ یا ۲۰ روزه چنانچه تست زردیش ۹/۹ باشه خیلی خوبه و بتدریج میاد پایین. نیکان ما ۱۵ روزش بود تستش شد ۱۰ و دکتر گفت خوبه. فقط تا چند روز از قطره زردی حتما استفاده کنید. (بیلی ناستر)

یه چیزی که برا زردی بده یکی گرمای زیاد ودیگری کم ابی بدن نوزاد
منظورم از کم ابی اینه که شیرمادر کم باشه واز دادن شیر خشک امتناع کنه

سلام زردی تا ۴۰ روزگی یادوماهگی همراه بچه ها هست
روز به روز کمتر میشه ودوماهگی دیگه خبری ازش نیست

ب مرور از بین میره.برا مسرا تو یه هفتگیش ۱۳ بود ۴۸ ساعت دستگاه موند و شد ۸،هیچی ندادیم فقط مادر باید خیلی بهش شیر بده تا از طریق مدفوع دفع شه.و ب مرور زردی صورت و چشم از بین میره.برا کسرا اخر از همه چشماش زردیش رفت