۱۰ پاسخ

عزیزم احتمال خطا تو آنومالی شاید یه درصد هست..
معمولا جشن تعیین جنسیت رو میزارن بعد سونو آنومالی گلم
چه عجله ای بود حالا
من خودمم گرفتم ولی تو هفته 19 جشن گرفتم ک مطمئن شدم

شما هفته 19 که رفتی میشه سونوی آنومالی که صدرصد دقیقا هست ولی سونوی قبلی که رفتی آنتی اونو به شما احتمال میدن ولی بازم بستگی داره به جایی که رفتین و کارشون عزیزم

🙄اقا منم ١٥ هفته رفتم گفتن پسره يعني ميشه اشتباه كنن واي حالا فرق نداره دختر پسر
ولي بايد ادم مطمن بشه

عزیزم سونو ان تی فقط ی احتمال میدن..اینک دقیق گفته پسره تغییر کرده ادم میمونه چون پسر خیلی کم پیش میاد تغییر کنه...ولی دقیقش تو سونو انومالی بین هفته ۱۸ تا ۱۹
امکان تغییرش نیس اگ از جایی ک رفتین مطمئن باشین

جای معتبر رفتی یا معمولی ؟

عزیزم اگه تهرانی دکتر طاقی هستن ک میتونی بری سونو گرافی معتبر یکی ام دکتر آشور زاده. حرف ندارن خیلی دقیقا

اما دکتر من هفته چهاردهم سنو کرد و جنسیتو درست گفت.برا دخترمم تو همین هفته جنسیتو درست تشخیص داد
اما خب آنومالی دقیق تره

ان تی چی بهتون گفته بود؟هفته ۱۶خیلی حتما ضعیف بوده که اشتباه کرده

سونوگرافی ک رفتی معتبر بوده؟

وا ۱۶ هفته که معلومه چطور اشتباه کرده
کاش یه جا دیگه هم بری مطمئن بشی چون ۱۶ هفته هم کم نیست تو ۱۲ هفته ان تی خطا زیاد پیش میاد ولی هفته ۱۶ دیگه نباید اشتباه کنه