۱۰ پاسخ

بعد شش ماهگی‌. چون تا شش ماهگی بچه ها مدام گوش درد میشن دست به گوشاشون میکشن .برای سیستم ایمنی بچه میگن ممکنه عفونت کنه ونتونه مبارزه کنه زیر ششماه

سلام من دوماهگی سوراخ کردم فقط موقع سوراخ کردن دخترم گریه کرد بعد اون پماد چشمی میزدم ب گوششو گوشوارشو مبچرخوندم بعد ۵روزهم گوشوارشو طلاشو انداختم زودی خوب شد اصلا اذیت نکرد

سلام عزیزم من پنج روزگیش کردم خیلی دردش کم بود اصلا اذیت نشد شماهم باید زود تر میکردین رفته رفته پوست بچه سفت ترمیشه ودردش زیادمیشه نه اصلا سخت نیست دکتر پماد میده اونو میزنین فوراخوب میشه

من دخترم ۵۴ روزش بود گوششو سوراخ کردم اصلا هم مراقبت بعدش سخت نبود

یک ماهگی سوراخ کردم

عزیزم هرچ زودتربهتر
من یماهگی سوراخ کردم ن سخت نیس بشرطی ک کوچیک باشه بچه ک گوشاشو نکشه.
اگ سوراخ کردی ازین پدای استریل بگیر فوری خوب میکنخ و نمیزاره عفونت کنه

دغدغه ی منم هست خیلی میترسم ببرم

من گذاشتم ۶ ماه به بعد،چون خوندم تا ۶ماهگی سیستم ایمنی بدن نوزاد خوب مجهز نشده و احتمال داره نتونه با عفونت احتمالی سوراخ کردن گوش مبارزه کنه

من تو ۴۰روز سوراخ کردم فقط باید سر وقت چرب کنی و گوشواره رو بپیچونی

سلام من ی هفته بعد از واکسن 4زدم هر چی کوچیکتر باش بهتره تا دو روز نباید ببری حموم روزی دوبارم با پماد باید چربش کنی