۵ پاسخ

میگن تا شیش ماهگی گلم ولی ببین موقعی ک شیر میدیش سعی کن زاویه 60درجه ای بخابونی تشک مخصوص رفلاکس هست اگه دیده باشی میفهمی چجوریه سعین اونجوری بخابونیش تا کمتر بیاره بالا و عاروقش رو سریع بگیر ولی خیلی بچه ت تکون نده ووقتی عاروقش گرفتی سریع بخابونش عاروقش هم باید اینجوری بگیری که سربچه رو روی شونتون بزارید دست زیر کمرش بگیرید واروم اروم با دست دیگه بزنید پشت کمرش منم بچه م اینجوریه بهتره الان البته ب پروتیین گاو حساسیت داره وازدلایل رفااکسش بیشتر بخاطر اون بود ک پرهیز کردم بهتر شده

سلام منم اعصابم خورد۶ برای رفلاکسش روانی شدم همش فکرم رو همینه

پسرم پنج ماهشه هنوز رفلاکس داره میگن تا شش ماهگی طبیعیه

سلام عزيزم دختر من شير خشك ميخوره، وقتي شير ميخوره بالا مياره، يعني رفلاكس داره؟ البته جهش نداره بالا اوردنش

سوال منم هس رفلاکس بچه مو بی اشتها کرد از دیزوز شاید ۱۲۰ سی سی شیر خورده باشه افسرده شدم