۴ پاسخ

عزیزم اگر پاتونه و میکشه پایین عصب یا همون سیاتیکه منم این مشکلو دارم با پزشکتون در میون بزارید اورتوپد برید هم فاید نداره چون دارو نمیتونید بخورید پوماد رزماری یا پوماد ویکس استفاده کنید و استراحت کنید

منم دارم و فقط با ماساژ اروم میشه

عزیزم تازه اول راهی چون بچه از کلسیم استخوان های مادر تامین میکنه کمر درد زانو درد لگن درد من داشتم تا الان
دکترم گفت طبیعی فقط با ماساژ کمی آروم میشه

عزیزم تو هفته های شما این دردا عادبه نگران نباش ماساژش بده تا رفع بشه گرفتگیش