۶ پاسخ

بهداشت تاریخ میزنه برات

من ک دکترش گفت بخاطر کرونا هر دوماه ک وقت واکسنشه بیار ک هم چکاپ شه هم قدووزن،گناه داره بچه تو محیط الوده مطب و درمانگاه باشه

یا باید ببری بهداشت یا پیش دکتر متخصص نوزاد که چک کنه نوزاد رو،من از همون اول تولد بچه رو ماهی یه دفعه میبرم دکتر،رشدشو چک میکنه معاینه کامل میکنه خیالم راحت میشه،کلا تو یک سال اول تولد باید ماهی یک دفعه بچه چک بشه،ولی من میبینم خیلیها میزارن بچه که مریض شد میبرن دکتر،این درست نیست

من که خود بهداشت بم گفت برو واکسن چهارماهگیش بیا ....
کلا خود بهداشت هردوماه چک میکنه اونم برا واوسنشونه ..نبری بهتره بااین اوضاع کرونا

من فقط برای واکسن دوماهگیش رفتم الان بااین مریضی بچه رو نبری بهتره

من که واکسن ب واکسن میبرمش