۱۰ پاسخ

دور نافشو دایره وار خلاف جهت عقربه های ساعت همراه روغن بادام یا زیتون ماساژ بدین خیلی تاثیر گذاره تا جایی که میتونید اصلا دارو به خورد بچه ندین سیستم ایمنی بدنش ضعیف میشه

خوب عزیزتوبچه روداری میکشی چه خبره شیرخشک که میدی ازاونه اونم ۶۰ ..کمش کن

عزیزم اول از همه ۶۰ سی سی شیر خشک کنار شیر خودت زیاده.همون باعث دل درش میشه اینارو از خودم نمیگم دکتر متخصص پسرم گفته اگه ۶۰ سی سی میدی فقط یبار بده اگه میخوایی دوبار کنی ۳۰ سی سی کن.بچه منم الان سه ماهش پر شد دارم فقط نصفه شب یبار بعضی وقتا دوبار ۶۰ سی سی میدم ولی تا یکماه پیش ۳۰ سی سی میدادم چون شیر خودم هم میخوره.دلپیچیه هم طبیعیه سه ماه تموم بشه کاملا رفع میسه حتی زودتر بیخود پیش این دکتر اون دکتر نبر بچه رو.فقط بعد از شیر دادن رو بالست بخوابونش رو‌شکم بعد پشتشو بمال

سلام عزیزم.
اینقدر به بچه دارو ندید......یه کم باهاش مدارا کنید.....همه ش یه ماهه اومده این دنیا....تا به این دنیا عادت کنه طول میکشه....دل درد بچه خیلی عادیه.....شما نفاخ و سردی نخورید.....اگرم خوردید سریع یه استکان عرق نعنا پشتش بخورید.....شبها دیدید بچه زیاد به خودش می پیچه ۲ سی سی سگاگریپ بهش بدید.....آروم میشه و میخوابه ان شاءالله.

خوب اخه یک‌ماهشه ...شره خودتم داری میدی اگه فقط شیر خشک‌میدادی خوب بوداما چون شیر خودتم‌میدی خیلی زیاده اونم یک ماهشه اونم معدش کوچیکه ‌..زورزدنشم به خاطر شیرخشکه اون باعث میشه دستشویی نره وزور بزنه الان منم شیرخشک‌میدادم‌اما به خاطرزورزدنش قطع کردم نمیدم من ۳۰ سی سی میدادم

سلام پسرمنم اینجوری بودمدام داروهارواستفاده کرددرست شد خداروشکر

ای جانم عزیزدلم...خداحفطش کنه عزیزم
بهش شیرخشک نده شیرخشک باعث دلدرد میشه وشکم بچه بخادکاربده باعث میشه کمتر کارکنه واسه همون زورمیزنه .بهش یکم عرق نعنا باابجوش قاتی کن بده یاهم فقط گرمیچر بده هیجی دیگ نده گناه داره .خودتونم‌چبزای نفاخ نخورین بعدخوردن چیزای نفاخ اگ پیش اومد عرق نعنا بخورین

پدی لاکت و گریپ میکسچر دکتر به من گفت مدفوع بچه رو کم میکنه ولی باعث میشه که موقع مدفوع کردن زور بزنه و قرمز بشه ولی خب دل دردشو خوب میکنه.

جووون بخورمش😍...

سلام بده پسرمنم اونجوری بود تاداروهاش
تموم بشه دادم درست شد