۷ پاسخ

من هیچوقت بیدارش نکردم شبا چون دکترهای متخصص میگن از دوماهگی دیگه احتیاجی به شیر شب ندارن فقط اگه هم بیدار میشن دنبال تکیه گاهشون میگردن دیگه نوزاد نیستن قندشون بیفته

سلام یه کارشناس خارجی داشت صحبت می‌کرد که شیر خوردن نوزاد در روز مادر باید تنظیم کنه ولی درشب خود نوزاد تعیین می‌کنه کی و چه مدت به شیرنیاز داره
بنظرم خودت و اون اذیت نکن اگه نیاز داشته باشه بیدار میشه

بچت سه ماهشه نیازی نیست قند مال نوزادهاست من پسرم با این که کوچیکه بیدارش نمیکنم

شب اشکال نداره ۳.۴ساعت یه بار باید شیر بخوره من ۱۲شب ک بهش شیرخشک میدم تا ۴ ۵بیدار نمیشه برا شیر دوباره میخوره میخوابه راحت

دکتر به من گفت بلندش کن تو خواب بهش بده اگه خورد که هیچی اگر نه بیدارش نکن تو بیمارستانم کفتن ۳،۴ساعت یبار شیر بده درصورتی که قبلا میگفتن دو ساعت یبار

افت قند همون یک ماه چهل روز اول مهمه بعد از اون کم کم فاصله شیر خوردن بیشتر میشه.
اگه گرسنه بشه خودش بیدارمیشه لازم نیست بیدارش کنی

نگرام نباش اگه گشنش بشه خودش بیدار میشه ..من از روز اول بیدارش نکردم