۴ پاسخ

عزیزم بزار گرسنه بشه کامل بعد مجبور سینه رو بگیره دیگه اصلا شیشه نده بهش.بهش دراز کشیده نشسته برپا شیر بده و همه رو امتحان کن تا سینه بگیره.
خوش بحالت که شیرت زیاده.
من وقتی شیشه میدم اول بهش سینه خودم میدم بعد که یکم خورد آروم در میارم و سریع شیشه میدمش اونجوری نمیفهمه زیاد

خب شیرخشکشو قطع کن مجبوره سینتو بگیره سینتو با اب قند شیرین کن بهش بده اولش لج میکنه ولی کم کم میگیره ،خیلی مقاومت کرد با قاشق یا سرنگ شیرخشک بده گشنه نمونه

سینه نگرفتنش بخاطر رفلاکسه عزیزم .همشون اینجورین
به زور چندماه میخورن

خب اخه عزیزم وقتی خودت شیر داشتی و به قول خودت میریزه چرا بهش کمی دادی بیشتر بچه ها اینجورین دیگه سینه رو ول میکنن بعد شیر خشک اگرم شیرخشک میدادی باید با سرنگ میدادی بهش نه با شیشه