از چند ماهگی میشه از روروئک استفاده کرد؟

۳ پاسخ

من از چهار پنج ماهگی بچم داعم تو رورکه ولی هنوز نمیتونه بشینه اگه تو روروک نزارم مجبورم مدام راه ببرمش منم بیخیال شدم و میزارمش همیشه تو روروک چند بار هم باهاش با کله زمین خورده

رورئک خوب نیس عزیزم اگه استفاده نشه بهتر تو نت معایبشو نوشته مطالعه کنید و اینکه دکتر بچه های من گفت کلن ممنوع رورئک

از شیش ماهگی وقتی ک بچه بتونه بشینه ولی هرچی کمتر استفاده بشه بهتره مثلا روزی یک ساعت تو فاصله زمانی