۶ پاسخ

بهش قطره پروکید پویا رو بده اونقدر عالیه ک تو این برنامه هرکی میبینم ک نفخ داره اونو میگم براشون شبا یه سالت قبل خواب ۵ قطره بهش بده دو روز بعد اثرشو میبنی ک چقد اروم و گوارشش درس میشه

بهترین راه کنار اومدنه و مراقب باشی خوراکای نفاخ نخوری همه نوزادا تا ۳و۴ ماهگی این مشکلاتو دارن فقط صبور باش

عرق نعنا یا شربت کولیکیز

منکه هرچی دادم خوب نشد همینکه شد دوماه و بیست روزش خوب شد. قطره کولیک ایز بد نیست بهش بدید هیچ ضرریم نداره

عزیزم دختر منم اینجوریه هیچی نده بهش یخورده ماساژش بده چند بار دفع گاز داشته باشه آروم میشه
هر دارویی فقط با تجویز پزشک

پسر منم دوماهشه شیر خشکیه همینجور ک میگی همش درحال زور زدنه و قرمز میشه وبعضی وقتا گریه میکنه اگه شیر میدی ک نباید غذا هایی ک باد داره مصرف کنی