۵ پاسخ

نادینم از ۸ شب تا ۷ صبح ودرواقع بیدارمیشه براشیر امامیخابه ... درطول روز شاید دوساعت همش خوابه

من عادتش دادم ۸ شب میخوابه یکی دو بار خواب و بیداره شیر میخوره دیگه ۱۰ به بعد کامل میخولبه تا ۲ یا ۳ بعضی وقتام ۱.۳۰ البته بیدار کامل نیس فقط واسه شیر صبح زود از ۷.۳۰ به بعد بیدار یکساعت تا دو ساعت باز میخوابه از نیم ساعت تا دو ساعت دیگه بیداره تا ۱ یا ۲ بازم میخوابه تا ۵ دیگه بیداره تا ۷‌۳۰ ۸ البته بعضی روزا کمتر میخوابه بعضی روزا زیاد

شایان من شب از ساعت 11 میخوابه تا ساعت 8 صبح.روزا هم هر دو سه ساعتی 1 ساعت میخوابه

شب از ده نیم میخابه تا ساعت هشت اما ی چن باری بلند میشه شیر بخوره روزا هم خیلی خابش کم شده شاید چار پنح ساعت

من خوابه پسرم تنظیمه دیگه ۸شب میخوابه ولی هرچندین ساعتی بیدار میشه برا شیر و ساعت ۷صبحم بیداره در روزم نیم ساعت ۴۵مینی هردوسه ساعت یباری‌میخوابه