۸ پاسخ

اره نخور ضرر داره

عزيزم كلا هرچيزي ب اندازه خورده بشه اصلا خطر نداره ببين زعفرون جعفري هويج جيگر اينا چيزاييي هست ك ميگن نبايد در بارداري خورده بشه ولي زعفرون يا جعفري داخل غذا عيبي نداره و مشكل ساز نيس يا ي هويج در روز واقعا مشكل ساز نيس ولي شله زرد چون اصلش زعفرونه و مقدار زعفرونش زياده اگر هوس كردي دوتا قلشق بخور ولي ديگه نخور چون خوب نيس

سلامـ شله زردک همش زعفرونه خیلی خطرناکه

چون زعفرون زیاد داره.نباید خیلی بخوری عزیزم.چندتا قاشق اشکالی نداره.

چون زعفرون داره فک میکنم خطر ناکه

نه عزیزم زعفرون داخل غذا مقدارش انقد زیاد نیس که خطری ایجاد کنه
ولی تو خوردن شله زرد هم زیاده روی نکن

آره نخور
سه ماه اول خوردن زعفرون خطر داره

عزیزم سقط حتمیه مواضب باش