عدس در بارداری
عدس دارای مقدار بالایی پروتئین است که مقدار آن حتی ۳۵ درصد بالاتر از پروتئین موجود در گوشت قرمز،مرغ و ماهی و محصولات لبنی است. عدس همچنین حاوی کربوهیدارات (تقریبا ۱۵-۲۵ گرم در ۱۰۰ گرم) است. آن همچنین منبع خوب فیبر به شمار می‌آید. عدس دارای مقدار کالری کمی است. از دیگر مواد مغذی آن می‌توان به منگنز، آهن، فسفر، مس، ویتامین B1 و پتاسیم اشاره کرد. عدس برای عضله‌سازی، کنترل دیابت، بهبود دستگاه گوارش، سلامت قلب، مقابله با سرطان، کنترل وزن، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های کلیوی و کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه بسیار مفید است. عدسی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که با به علت آهن فراوان آن در صبحانه و میان وعده‌ها مصرف می‌شود و در دوران بارداری به جبران کم خونی کمک می کند.

برخی از فواید مصرف سیب زمینی در بارداری شامل موارد زیر است:

۱- منبع اصلی انرژی جنین در رحم گلوکز موجود در سیب زمینی است.

۲- اگر باردار و دچار کمبود وزن هستید، سیب زمینی یکی از سالم‌ترین راه‌ها برای وزن گرفتن در طول بارداری است.

۳- اگر سیب زمینی به روش صحیح پخته شود، به مادران باردار کمک می‌کند که با مشکلات گوارشی خصوصاً اسید معده مقابله کنند.

۴- سیب زمینی دارای چربی و کالری پایین است. از سوی دیگر، منبع غنی فیبر غذایی و ویتامین 6B وC است.

۵- فیبر نیمه محلول و سیب زمینی به کاهش سطح کلسترول خون در دوران بارداری کمک می‌کند.

۶- سیب زمینی حاوی فلاونوئید است که فشار خون را کنترل کرده و به همین سبب در دوران بارداری بسیار مفید است.

۷- سیب زمینی خام غنی از ویتامین C است و به تقویت سیستم ایمنی در طول بارداری کمک می‌کند.

۸- سیب زمینی سرشار از آهن، کلسیم و پتاسیم است. این مواد معدنی برای رشد و تکامل جنین حیاتی هستند.

۹- سیب زمینی دارای مقادیر بالای فولات (اسید فولیک) است. فولات به دلیل خاصیت کاهش خطر مشکلات در رشد جنین و اختلالات در مغز و ستون فقرات او، در دوران بارداری بسیار مفید است.

۱۰- سیب زمینی منبع عالی انرژی است و بارداری دورانی است که مادر نیاز بیشتری به انرژی دارد.

۱۱- هضم سیب زمینی به آرامی انجام می‌شود، بنابراین مادر باردار مدت بیشتری احساس سیری خواهد داشت.

۱۲- مادران بارداری که از پف زیر چشم‌ها رنج می‌برند می‌توانند از سیب زمینی خام رنده شده برای از بین بردن آن استفاده کنند. سیب زمینی همچنین برای نرمی، سفید کنندگی و اثر آرام سازی پوست شناخته شده است.

۱ پاسخ

ولی دکتر من گفت عدس کمتر بخورم ، حبوبات دیگه رو بیشتر بخورم اشکالی نداره

سوال های مرتبط

مامان آرین مامان آرین ۵ سالگی
پیاز حاوی ویتامین C، ویتامین B9 (فولات)، ویتامین B6 (پیریدوکسین) و انواع آنتی‌اکسیدان‌ها است. کوئرستین موجود در پیاز که یک آنتی‌اکسیدان است می‌تواند فشارخون را کاهش دهد.

*

گوجه‌فرنگی از منابع غذایی خوب فیبر، ویتامین C، پتاسیم و ویتامین B6 (فولات) به شمار می‌رود. ویتامین C به عنوان یک آنتی‌اکسیدان از ابتلا به سرطان و بیماری قلبی پیشگیری می‌کند. پتاسیم در کاهش فشارخون موثر است. فولات نیز ضمن کمک به عملکرد سلول‌های بد از نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری به عمل می‌آورد.

*

یک عدد سیب‌زمینی متوسط حاوی3/4 گرم پروتئین و 36/6 گرم کربوهیدرات است. میزان فیبر موجود در یک عدد سیب‌زمینی نیز 3/8 گرم فیبر است.
این سبزی نشاسته‌ای 26 درصد نیاز روزانه به پتاسیم و 27 درصد نیاز روزانه به ویتامین B6 (پیریدوکسین) را تامین می‌کند.

*

خواص بادمجان:

فیبر، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین B6 (پیریدوکسین) موجود در بادمجان همگی از سلامت قلب محافظت می‌کنند.
تحقیقات نشان داده که مصرف بادمجان میزان کلسترول خون و وزن بدن را کاهش می‌دهد. اسید کلروژنیک به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می‌کند.
پلی‌فنول‌های بادمجان دارای خاصیت ضدسرطانی هستند. پلی‌فنول‌ها از سلول‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و مانع رشد و گسترش سلول‌ها سرطانی می‌شوند.

*

کدو سبز حاوی کربوهیدرات کم و فیبر بالایی است. به همین علت می‌تواند به کاهش قند خون کمک کند. مصرف غذاهای حاوی فیبر احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را کم می‌کند.
افزودن کدو سبز به رژیم غذایی برای سلامت چشم‌ها مفید است. لوتئین، زآگزانتین و ویتامین C موجود در این سبزی به علت داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی از شبکیه چشم محافظت می‌کنند.
آواتار مامان نفسام❤ مامان نفسام❤ نفسام❤ ۴ سالگی
من بیشترمواقع درست میکنم خیلی خوشم میاد افرین
مامان ماهان مامان ماهان ۵ سالگی
موز یک میوه سرشار از انرژی مغذی است. موز شامل منگنز, ویتامین B6, ویتامین C, فیبر, پتاسیم, آهن, ویتامین A و مواد مغذی دیگر است یه خوراکی کم چرب است.

قند, فروکتوز و ساکاروز طبیعی موجود در موز، باعث افزایش انرژی می شود. کودک شما می تواند به شدت از این میوه بهره مند شود ؛ موز بسیار شیرین و است و در تمام طول سال در دسترس است.
موز، باعث استخوان های محکم و دید بهتر می شود، موز، از کم خونی جلوگیری میکند
موز، موجب افزایش قدرت مغز در کودکان می شود.
آووکادو: ۱-تقویت سیستم عصبی نوزاد۲-چربی سالم به بدن کوک می‌رساند
۳-کمک به تقویت مهارت‌های حرکتی نوزادان
۴--تقویت ایمنی بدن نوزاد ۵-سلامت چشم را افزایش می‌دهد
سیب:
۱. سیب ها سرشار از ویتامین هایی مثل ویتامین A، ویتامینB۱، ویتامینB۲ و ویتامین C هستند، آنها همچنین حاوی مواد معدنی مانند ید، فسفر، آهن و کلسیم هستند ، مصرف یک عدد سیب برای کودکان می تواند ، او را در برابر بیماری ها بیمه کند، مواد معدنی و ویتامین ها برای رشد بافت های ماهیچه ای، پوست، اندام ها، خون و استخوان های کودک شما لازم است.

۲. سیب ها غنی از آنتی اکسیدان ها و مواد گیاهی هستند که بر ضد مواد شیمیایی مضر و تحلیل عضلانی در چشم ها عمل می کنند، سیب همچنین در کاهش علائم آسم نیز موثر است.
۳. سیب یک منبع خوب برای فیبرخوراکی، که به کم شدن کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب کمک می کند است.

۴. وجود مقدار زیاد کلسترول بد، کار غدد عروقی را سخت می کند، فشار خون و به همان اندازه خطر بیماری قبلی و سکته ی مغزی را افزایش می دهد، بنابراین شروع سیب دادن به کودکتان از همان سن کودکی برای دور کردن این مشکلات امری ضروری است.

۵. سیب ها همچنین به خاطر جلوگیری کردن از اسهال شناخته شده اند، بهتر است قبل از مصرف داروهای مختلف با دکترتان در این باره مشورت کنید.

۶. سیب ها کودک شما را شاداب، خوشحال و پر انرژی نگه می دارد، کودک شما مطمئنا عاشق خوردن سیب در میان وعده ها خواهد شد.
جودوسر: انرژی بالا، هضم و گوارش آسان، تقویت سیستم ایمنی بدن، منبع مناسب از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها جهت رشد کودکان.
آواتار مامان لنا مامان لنا لنا ۶ سالگی
من تاحالا آوو کادو نخریدم ونه خوردم مزه اش چطوره؟ج ... ادامه پاسخ
مامان پرهان ️ مامان پرهان ️ ۳ سالگی
بادام سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین، فیبر، ویتامین و مواد معدنی است. این مواد موجود در بادام در سلامتی بدن به خصوص سلامتی و رشد نوزادان و کودکان موثر و مفید هستند. کلسترول بادام کم است و به همین علت بادام به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند و از بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند. همچنین بادام غنی از آنتی اکسیدان‌ها است و از طریق به محافظت بدن در برابر رادیکال‌های آزاد می‌پردازد.

از خواص حریره بادام برای نوزاد توانایی آن در تقویت سیستم ایمنی بدن نوازد و کودک است. حریره بادام حاوی شیر است و منبعی غنی از کلسیم و فسفر است و به همین علت در رشد و تقویت استخوان‌ها و دندان‌های کودک و نوزاد تاثیر به سزایی دارد. در بادام و حریره بادام ریبوفلاوین وجود دارد که به رشد مغز نوزاد کمک می‌کند و موجب تقویت حافظه و تمرکز در نوزاد و کودک می‌شود. زمان شروع مصرف حریره بادام به عنوان غذای کمکی برای نوزاد از ۶ ماهگی است اما برخی مادران از این غذای کمکی برای نوزاد ۴ ماهه یا ۵ ماهه هم استفاده می‌کنند اما پزشکان توصیه می‌کنند که بهتر است کودک تا ۶ ماهگی فقط از شیر مادر استفاده کنند
آواتار مامان ❤حلما❤ مامان ❤حلما❤ ❤حلما❤ ۴ سالگی
چ ظرف های خوشگلی
آواتار مامان سلنا مامان سلنا سلنا ۹ سالگی
عزیزم مرغ یا چیز دیگه ای نداره?فک کنم یه جور پوره ... ادامه پاسخ