سوال های مرتبط

مامان ❤️فاطمه❤️ مامان ❤️فاطمه❤️ ۳ سالگی
علائم هشدار دهنده وضعیت قرمز روان کودک

1️⃣ناخن جویدن
بسیاری از کودکان وقتی در معرض تنش و استرس و اضطراب قرار می گیرند شروع به ناخن جویدن می کنند.

2️⃣شب ادراری
فشارهای روانی ترس دعواهای خانوادگی ممکن است باعث شب ادراری کودکان شود.

3️⃣لکنت زبان
ترساندن ترسیدن تنبیه ها و داد و فریاد های زیاد و طولانی در بسیاری از مواقع باعث لکنت زبان کودکان میشود.

4️⃣تیک
تحت رقابت شدید بودن تنش و استرس زیاد ناشی از مقایسه کردن و اضطراب ممکن است باعث تیک ها شود.

5️⃣خشم
وجود الگوهای پرخاشگر در خانه مشاهده فیلم و کارتون های پر از صحنه های خشم روی پرخاشگری کودکان تاثیر می گذارد.

6️⃣گریه زیاد
گریه یکی از زبانهای ارتباطی کودکان است بسیاری از گریه های بیش از حد کودکان بالای ۳ سال به خاطر جلب توجه والدین ای است که به کودک توجه نمی کنند.

7️⃣وابستگی زیاد
یکی از علت‌هایی که کودک تان خیلی به شما می چسبد این است که نیازهای روانی و احساسی اش از سمت شما کاملاً برطرف نمی شود و کودک کمبود کیفی شما را دارد

* [دنیـای مـــادر🧕 و کــودک 👶🏻](ble.ir/join/U4E2XHjnBX) *
مامان رایان مامان رایان ۳ سالگی
تجربه شخصی:من از یک سالگی جیش رو گفتم و یک سال و نیم کلا دیگه پوشک نشدم. ولی الان از دستشویی رفتن بیزارم.شاید اون موقع برام زود بوده. مامانم با خوشحالی میگه حتی شبا اصرار می کردی که حتما ببریمت دستشویی و از پوشک شدن بدت میومد. خب اینا باعث شده مامان من به اشتباه فکر کنه من آمادگی دارم. نتیجه اینکه الان تا جایی که بشه اغلب خودم رو نگه می دارم. یا دائم برای خودم کار ديگه می تراشم که نرم سرویس. مشکلات زیادی ام بابتش پیدا کردم. سنگ کلیه و یبوست و سندروم روده و ...
پس اینکه بچه ها درمقابل پوشک شدن مقاومت می کنن خیلی طبیعی و گذراست و اصلا نشونه آمادگی نیست.
دوستان نه روح و روان بچه رو به بازی بگیرید نه خودتون رو اذیت کنید و نه خونه تون رو به جیش و پی پی بکشید‌
خودش اتفاق می افته همونطور که توی عکس نوشته توضیح دادم.
شما فکر می کنید وقتی بچه مداوم خطا داره همین که سرش داد نمی زنید خوبه ولی اون احساس می کنه نتونسته کار درست رو انجام بده. و کم کم اعتماد به نفسش از بین می ره چون شما دارید بهش می گید نباید توی شلوارت جیش و پی پی کنی باید بریم دستشویی درحالی که اون خودش می دونه فقط بدنش برای این خود کنترلی هنوز آماده نیست و کاری از دستش برنمیاد جز حس ناتوانی و عدم اعتماد به نفس که تا بزرگسالی همراهش خواهد بود و ممکنه باعث خیلی از شکست هاش بشه درحالی که نه خودش و نه شما نمی دونید ریشه ش همین اصرار به زود گرفتن از پوشک بوده. .و اینکه تند تند بردن به دستشویی و اینطور عادت دادن هم از نظر روانشناسی کودک رد شده.
خود بچه کم کم آمادگی پیدا می کنه.
اینجا زیاد دیدم که می گن یهو پوشک نکردیم بچه مون سه چهار روز یا پی پی نکرده‌!
این دیگه اوج نا آگاهی یک مادر هست!
مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۳ سالگی
برخی از تکنیکهای تربیت کودک

1. هرگز فرزندتان را بین جمع خجالت زده نکنید چون باعث ایجاد حس دشمنی و کینه در او می شوید.

2. خاطر فرزندتان را از اینکه به او علاقه مند هستید و خود را درگیر او کرده اید، راحت کنید. به او اطمینان بدهید که در مواقع لزوم به کمکش خواهید شتافت.

3. به فرزندتان نشان دهید شما او را همان طور که هست دوست دارید و اگر رفتار نادرستی از او سرزد باز هم او را به عنوان فرزندتان می پذیرید و دوست دارید.

4.جملاتتان را با «چرا» شروع نکنید. به جای اینکه بابت مساله به وجود آمده او را شماتت کنید، از او بخواهید به صورت کامل آنچه را که اتفاق افتاده برایتان تعریف کند.

5. برای ایجاد یک رابطه خوب سعی کنید خودتان را از لحاظ فیزیکی همسطح فرزندتان کنید و با او صحبت کنید. بهتر است مقابل فرزندتان نقش برج را ایفا نکنید.

6. از به کار بردن جملاتی که باعث پایین آوردن عزت نفس فرزندان می شود مانند احمق، خنگ و... دوری کنید. هرگز به فرزندتان نگویید او یک بچه است و هیچ چیزی متوجه نمی شود.

#تربیت_فرزند
بابای رایان بابای رایان ۳ سالگی
مامان ❤️فاطمه❤️ مامان ❤️فاطمه❤️ ۳ سالگی
بسیاری از والدین نگران این هستند که کودکشان چگونه رفتار می‌کند یا دیگران او را چگونه می‌بینند. اما مهم‌تر از این‌ها، احساسات درونی و دنیای عاطفی کودک است. وقتی روی ظاهر یا عملکرد تمرکز کنیم (مثلاً نمرات، موفقیت‌ها، یا رفتارهای اجتماعی)، کودک یاد می‌گیرد که ارزش او فقط به این چیزها وابسته است.

‎ چطور توجه به احساسات کودک روی او تأثیر می‌گذارد؟

‎ ایجاد عزت نفس قوی: وقتی کودک حس کند که احساساتش مهم است، یاد می‌گیرد که خودش را بدون نیاز به تأیید دیگران بپذیرد.

‎ افزایش هوش هیجانی: کودکانی که احساساتشان درک و تأیید می‌شود، یاد می‌گیرند که احساسات خود را بشناسند، بیان کنند و مدیریت کنند.

‎ بهبود روابط اجتماعی: اگر کودکان یاد بگیرند که احساساتشان مهم است، احساسات دیگران را هم بهتر درک می‌کنند و ارتباطات سالم‌تری خواهند داشت.

‎ کاهش اضطراب و استرس: وقتی کودک احساس کند که می‌تواند احساساتش را بدون ترس از قضاوت بیان کند، احساس امنیت بیشتری می‌کند و کمتر دچار اضطراب می‌شود.



@koodakaneh7