دیروز رفتم سونو انومالی
دکتر بهم گفت: در کل بیشتر بخش‌های بدن جنین مثل قلب، معده، کلیه‌ها، دست و پا، اسکلت و اندام‌های تناسلی نرمال گزارش شده، که خبر خوبیه. اما دو نکته مهم در گزارش هست که نیاز به پیگیری داره
### ۱. **Agenesis of the Corpus Callosum, Partial**
در مغز، ناحیه‌ای به نام "corpus callosum" وجود داره که دو نیمکره مغز رو به هم متصل می‌کنه. در این سونو نوشته شده که بخش‌هایی از این ساختار (احتمالاً به‌طور ناقص) تشکیل نشده. همچنین نوشته شده که **"Cavum septum pellucidum"** هم واضح دیده نشده، که خودش می‌تونه نشونه‌ای از همین مشکل باشه. این مسئله می‌تونه خفیف یا جدی باشه و برای ارزیابی بهتر، نیاز به سونوگرافی تکمیلی، **اکوکاردیوگرافی جنین (سونو قلب جنین)** و گاهی **MRI جنین** در هفته‌های بالاتر هست.
### ۲. **Choroid Plexus Cysts (کیست‌های شبکه کروئید)**
در هر دو طرف مغز جنین کیست‌هایی مشاهده شده. این کیست‌ها معمولاً بی‌خطر هستن و در ۲ تا ۵ درصد از بارداری‌ها دیده می‌شن و بعداً خود‌به‌خود ناپدید می‌شن. اما چون در کنار مشکل corpus callosum دیده شده، اهمیت بیشتری پیدا می‌کنه و ممکنه پزشک برای بررسی کروموزومی، مشاوره ژنتیک و بررسی‌های دقیق‌تر پیشنهاد بده.
### در مجموع:
* **گزارش نیاز به بررسی بیشتر با مشاوره ژنتیک و احتمالاً MRI جنین یا سونو سه‌بعدی در مرکز تخصصی داره.
خیلی گریه کردم میترسم بچه م مشکل داشته باشه

۵ پاسخ

عزیزم توکلت به اون بالایی...خودش میدونه چجوری درستش کنه.
انشاالله سالم میاد بغلت.

ان شالله که همه این موارد بزودی تشکیل میشه و وقتی سونو سه بعدی میدی همه چی نرمال و عالیه

عزیزم تکون هاشو حس کردی یا نه هنوز؟

توکلت به خداباشه انشالا که مشکلی نداشته باشه

انشالله چیزی نیست توکلت به خدا باشه

سوال های مرتبط