سوال های مرتبط

مامان گلی مامان گلی ۴ سالگی
کتاب چستر راکون و جیب پر از بوسه
از نشر بازی و اندیشه

حتما اول کتاب «دستی که بوسه میزند» رو بگیرید و بخونید، و بعد این رو بگیرید.
چون کاملا وابسته کتاب قبلی هست.
دو تا پست پایین تر در مورد «دستی که بوسه میزند» توضیح دادم.
این کتاب برای اون دسته از عزیزانی هست که دو فرزند دارن. فرزند بزرگتر از اومدن عضو جدید ناراضیه. گاهی ممکنه بگه میشه برش گردونی تو شکمت؟ میشه پسش بدیم؟
یا حتی اولش دوست داشته خواهر و برادر داشته باشه ولی الان دیگه دلش نمیخواد.
فرزند کوچکتر رو مزاحم خودش میبینه و دوست نداره چیزی رو باهاش سهیم بشه. حتی فکر میکنه محبت و توجه مامان و بابا نسبت بهش کم شده.
اینجا خیلی راحت درباره حسادت فرزند بزرگتر صحبت میکنه. و نشون میده مادر به جای اینکه بگه من هر دوی شمارو به یه اندازه و یجور دوست دارم، میگه هرکدومتون جداگانه دوست داشتنی هستید. و محبت من تموم شدنی نیست.
ولللللی تو درست میگی و به عنوان فرزند ارشد باید یه چیز خاصی داشته باشی پس یه بوسه ی اضافه تر براش میزنه و میگه این برای توعه چون معلوم نیست یه برادر بزرگتر چه وقتی، کمی توجه بیشتر میخواد.
من محتواش رو نخونده و با توجه به شناختم نسبت به کتاب قبلی خریدم و متاسفانه با دخترم دوتایی سورپرایز شدیم!😂😂😂 متوجه شدم به کارم نمیاد. شمام دعا نکنید به کارم بیاد😂😂😂😂😂
ولی بسیااااار عالیه برای شمایی که دو فرزند داری.
مامان یاشار مامان یاشار ۴ سالگی
#پیام_مشاور

✅ چگونه به کودکم یاد بدهم بدون لجبازی خواسته‌هایش را بیان کند؟

👈یکی از چالش‌های مهم در تربیت کودک، یاد دادن روش صحیح بیان خواسته‌هاست. وقتی کودکان یاد بگیرند که نیازهای خود را بدون لجبازی و به شکل مناسب بیان کنند، هم والدین و هم خود کودک آرامش بیشتری خواهند داشت. در ادامه چند راهکار برای آموزش این مهارت به کودکان آورده شده است:

1️⃣ الگوی خوبی باشید
به عنوان والدین، خودتان سعی کنید خواسته‌های خود را با آرامش و احترام بیان کنید تا کودک از شما یاد بگیرد.

2️⃣ تشویق به صحبت کردن
به کودک بگویید که بهتر است خواسته‌هایش را با کلمات بیان کند. مثلاً به جای گریه کردن، بگوید: "مامان، من آب می‌خوام."

3️⃣ جایگزین‌های کلامی بدهید
اگر کودک لجبازی می‌کند، به او جمله‌ای ساده پیشنهاد دهید که بتواند به جای لجبازی استفاده کند. مثلاً بگویید: "می‌تونی بگی که الان ناراحتی و نیاز به استراحت داری."

4️⃣ تشویق و پاداش‌دهی
هر بار که کودک خواسته‌اش را بدون لجبازی بیان می‌کند، او را تشویق کنید. تشویق می‌تواند لبخند، بغل کردن یا حتی تشکر کردن باشد.

👈 مثال:وقتی کودکتان لجبازی می‌کند تا یک خوراکی بخرد، به او بگویید: "می‌دانم که الان خوراکی می‌خواهی، ولی باید یاد بگیری که خواسته‌ات را با آرامش بگویی. می‌توانی بگویی 'لطفاً برام بخری؟'".