۱۱ پاسخ

صدقه بدین حتماااا

ایشالله ک خیره عزیزم صدقه بده

خدا چه شکلی بود

وااای منم یبار خواب دیدم رفتم پیش خدا ولی اصلا یادم نمیاد ک خدا چه شکلی بود انگار فقط حسش میکردم نمیدیدمش
بعد یجایی مث زندان بود ولی ترسناک نبود

حالا من شبی که فرداش عید بود خواب تمام اموات که فوت شده بودن دیدم دیشب هم دوباره خواب بابام داییم که فوت شدن دیدن باهام خیلیییی مهربون بودن کاش یکی تعبیرش میدونست

منم یبار تو بچگی خدارو خواب دیدم یه مرد بود با صورت سفید و ریش بلند که ابر شده بود یه لباس بلند آبی هم تنش بود ک لباسش آسمون بود یهو خدا شمشیرشو درآورد هممونو گردن زد 😔😂اینقدر برام ترسناک بود ک هنوز یادم مونده

خیره عزیزم

شاید کار خوبی در حد دیگران کردی دست کسی رو گرفتی

مال فکراییه که تو ذهنت بوده

صدقه بده عزیزم انشالله که خیرِ

کدوم شهرین؟

سوال های مرتبط

مامان هلنا جانم🩷 مامان هلنا جانم🩷 ۲ سالگی
پارت۹
روزها گذشت و نوبت سونو آنومالی و تعیین جنسیت تودلی رسید.شب قبل تا صبح خواب اون لحظه رو میدیدم. یه بار میدیدم دختره و بار بعد پسر!
قرار بود تو خونه مادرشوهرم بعداز شام یه مهمونی کوچیک بگیریم و جنسیت رو اونجا بفهمیم. چون همسرم سرکار بود من با برادر شوهرم و خواهرم سه تایی رفتیم. دکتر بابالو، ساختمان آذرآبادگان.
به شدت دکتر خوش برخورد و شوخ طبعی بود. با خواهرم رفتیم تو و من قضیه جشن تعیین جنسیت رو بهش گفتم و ازش خواستم تا جنسیت رو به من نگه. آقای دکتر برگشت گفت:«مادر ما که اینجا جنسیت رو‌نشون نمیدیم. دستگاهای ما برای جنسیت نیستن» و من با عقلی که توسط هورمون های بارداری قلقلک داده شده بود یک لحظه شوکه شدم و حرفش رو باور کردم.
اون با خواهرم خجالتی و درونگرای من حرف زد. به زور ازش حرف می‌کشید. درباره رشته ی تحصیلی و اهدافش سوال می‌کرد و با من گپ میزد. دکتر با رفتار خوبی که داشت بهترین خاطره رو از بارداری برای من به جا گذاشت.
آخرش گفت تموم شد. بچه سالمه پاشین برین.