۴ پاسخ

من پنج روز بعد از پایان چهار ماهگی برای شادان غذای کمکی رو شروع کردم..(با توصیه دکتر) دلیل اینکه زود شروع کردم هم این بود که شادان رفلاکس داره و فقط توی خواب شیر میخوره..دو روز اول بهش فرنی ساده با آرد برنج دادم..بعد فرنی نارگیل (خیلی دوست داشت و با اشتیاق میخورد) و الان هم دارم بهش حریره میدم.. از همون‌اول دو وعده در روز دادم و از روز دوم هم پوره موز و سیب و کدو حلوایی رو به فرنیش اضافه کردم تا طعمش شیرین بشه و دوست داشته باشه.
در ضمن من خودم براش روغن نارگیل رو گرفتم و حتی به حریره بادامش هم روغن نارگیل اضافه میکنم..اینکار به وزن گیریشون خیلی کمک میکنه. (البته توضیه دکتر این بود که روغن زیتون اضافه کنم اما شادان از روغن زیتون متنفره😂 هر بار تلاش میکنم بهش بدم تا شب لب به هیچی نمیزنه)

شروع غذا کمکی از ۶ماهه اگه کسی دکترش میگه از ۴ماه شروع کن یا نارس ب دنیا اومده یا رفلاکس داره یا وزن کم گرفته اگه بچتون اینجور شرایطی نداره معده و رودشو بهم نریزید و زودتر بش غذا ندید

چه زود شروع میکنید چرا

منننن

سوال های مرتبط

مامان دنیزم💕🥹 مامان دنیزم💕🥹 ۹ ماهگی