کسی می‌تونه جواب ازمایشمو بگه قند و تیروئیدم چجوریه

تصویر
۷ پاسخ

عزیزم چطوری قندتو آوردی پایین برا من عددش همونه تغیر نکرده با اینکه برنج و نون خیلی خیلی کم میخورم شیرینیجات هم گه گاهی

با توجه به تصویر آزمایش که ارائه دادید، نتایج به شرح زیر است و در محدوده‌های نرمال قرار دارند:

* **قند خون ناشتا (Fasting Blood Sugar):** نتیجه **۸۰** میلی‌گرم بر دسی‌لیتر است. این عدد در محدوده نرمال (کمتر از ۱۰۰) قرار دارد.
* **قند خون ۲ ساعت پس از غذا (Glucose 2 hrs.p.p):** نتیجه **۹۰** است که در محدوده نرمال (کمتر از ۱۴۰) می‌باشد.
* **هموگلوبین ای‌وان‌سی (HbA1c):** نتیجه **۴.۷٪** است که نشان‌دهنده کنترل بسیار خوب قند خون در درازمدت و در محدوده غیردیابتی است.
* **تیرویید (TSH):** نتیجه **۲.۷۰** میکرو واحد بر میلی‌لیتر است که در محدوده نرمال آزمایشگاه (۰.۵ تا ۵) قرار دارد.

**نکات مهم:**
۱. نتایج این آزمایش در محدوده‌های کاملاً طبیعی است.
۲. با این حال، **در دوران بارداری محدوده‌های هدف برای قند خون و به‌ویژه سطح TSH متفاوت از افراد عادی است** و حساسیت‌های خاص خود را دارد.

همشون نرماله

نرمال عزیزم هم قند هم تیروئید

جفتش اوکیه

هردوتاش خوبه ، خوب اوردیش پایین

همه چی اوکی

سوال های مرتبط

مامان آیه خانم مامان آیه خانم ۱ ماهگی
مامان فسقل💕 مامان فسقل💕 روزهای ابتدایی تولد
مامان گل پسرم مامان گل پسرم هفته سی‌وپنجم بارداری
مامان کیانوش مامان کیانوش هفته سی‌ودوم بارداری
مامان نخــ👼🏻ــودچی مامان نخــ👼🏻ــودچی ۱۰ ماهگی