۶ پاسخ

بهترین مامان دنیا ❤️😍 نوش جون اورهانم باشه 😍

خمیر جادویی

شکر ۴ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۶ قاشق غذا خوری
شیر یا آب ۱ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چای خوری
آرد ۳ لیوان

طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواداضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.



کف سینی فر رو روغن کاری میکنم ،خمیرآماده شده رو
صاف میکنم روش کمی سس قرمز میزنم یا (پوره پیاز داغ و گوجه و فلفل دلمه قرمز با رب درست میکنم )،بعدش کمی پنیر پیتزا میریزم ،گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش شده (من چرخ کرده و پیاز رو سرخ کردم )،فلفل دلمه خرد شده ،قارچ خرد شده و ذرت و پنیر پیتزا میریزم و میزارم فر دمای ۲۰۰درجه به مدت۲۵دقیقه

عزیزم وقت کردی دستور بزار

نوش جونش.
چه بشقاب قشنگ و نازی

چ بشقاب های قشنگی😍😍😍🧿

نوش جانتون عزیزم با نون تست درست کردی؟

سوال های مرتبط

مامان نیلرام 🤍🥹 مامان نیلرام 🤍🥹 ۲ سالگی
مامان پارساو آیلین مامان پارساو آیلین ۲ سالگی