۶ پاسخ

طبیعیه عزیزم منم همینم بچه پایین آمده فشار میاد ورم رو هم دکتر دیده اگه خدای نکرده چیزی بود میگفت فقط نمک نخور

بچه اومده پایین رومثانه فشاره.. منم دوهفته است همونجوریم

بچه به مثانه فشار میاره. اگه مثلا چند قطره هم باشه،احساس یه عالمه جیش داره آدم😑

چون الان بچه دیگ پایین هست حس دستشویی داری

دقیقا واسه منم همینه این ۲،۳ روز دیگه خیلییی بیشتر شده

بچه ب مثانه فشار میاره احساس ادرار داری فقط احساسه

سوال های مرتبط

مامان پسرچه مامان پسرچه ۴ ماهگی
پارت ۱۵ تجربیات بارداری:
همه چی نرمال بود تا ۱۸ دی که بعد از شام که البته همراه با شور خورده بودم، یهو دیدم مج پای راستم ورم کرده🥹 میدونستم ورم یک طرف خوب نیست. ولی به شور که خورده بودم هم شک داشتم. دیگه کلی آب‌خوردم، پامو بالا نگه داشتم تا دو سه ساعت بعد که ورم کم شد.
فرداش تلاش کردم ویزیت انلاین بگیرم ( دوست خوب‌من در بارداری ویزیت انلاین😬) که نت ها قطع بود و نشد. دیگه خودم رفتم ازمایشگاه گفتم یه ازمایش ادرار بدم برای دفع پروتیین. جواب اومد و منفی بود.
ورم پام کم شده بود ولی کامل از بین نرفته بود. نتها قطره چکونی وصل شد و ویزیت انلاین گرفتم. دکتر برام یه سری ازمایش خون انزیم کبدی و کلیوی نوشت و تکرار ازمایش ادرار، بعد هم توضیح داد برای ورم یک طرف باید برم بیمارستان و یه سری کار دیگه انجام میدن چون ممکنه نشونه لخته خونه خدایی نکرده ولی با توجه به اینکه واسه من چند ساعت بعد کم شده من این مورد رو ندارم.
خلاصه جواب این ازمایش هم اومد و خوب بود.
دیگه با همینا رفتم پیش دکتر خودم که از همه چی راضی بود. و سونوی رشد رو برای هفته ۲۸ نوشت.