۳۸ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش ان شالله راه می افته .درضمن هفته ای دوبار روغن بابونه بمال کل بدنش رو .مخصوصا پاهاشو .معجزه کرد برای من

عزیزم توی خونه دستشو بگیر ،فقط یه دستشو و باهم راه برین مثلا من میخاستم برم آشپزخونه دست دخترمو می‌گرفتم میگفتم بیا بریم آشپزخونه،کلا وقتی میخاد جایی بره بگو دستتو بده باهم بریم چون از مبل میگیره و راه می‌ره پس میتونی فقط یه دستشو بگیری،،دختر منم مثه دقیقا دختر شما بود فک میکنم یکم از اینکه بدون اینکه از جایی بگیرن راه برن میترسن ،دو سه روز تو خونه هرجا رفت دستشو گرفتم گفتم باهم بریم روز سوم خودش راه رفت ، اینکارو حتما بکن و وقتی دخترت راه افتاد به منم بگو تا خوشحال شم

سلام، کاری که من تو ۱۲ ماهگی پسرم کردم این بود که سبد اسباب بازی هاشو برعکش کردم و گفتم هلش داد، لول نمیدونست چیکار باید بکنه ولی به به ساعت نکشید زودی یاد گرفت و هر روز اون کار رو تکرار کرد، روی سبد هم اسلاب بازی هایی گه دوست داشت رو میذاشتم و میگفتم مثلا اقای فروشنده اومده، اونم خوشش اومد از بازی و به دو هفته نکشید که کم کم جرات پیدا کرد و از دو قدم به ده قدم رسید و در عرض یک ماه راه رفت. اگه امتحان کنید مطمئنم نتیجه میگیرید . به نظر من بچه ها کمی میترسن که بخوان راه برن و بذ این کار اعتماد به نفس پیدا میکنن

عزیزم اگردستشومیگیره وراه میره پس مشکلی نداره باراه رفتن پس نگران نباش یکی ازاقوام مابچش اسال ونه ماهش بودراه افتاد هنوزدیرنشده که نگران باشی

اصلا نگران نباش هرچی دیرتر بهتر.والا بخدا پسر من از نه ماهگی تنهایی راه میرفت الان بخاطر وزن سنگینش واینکه استخوناش محکم نشده بود پاهاش پرانتزی شده وبا اینکه چندبار دکتر بردم وخیالم راحته تا دوسه سالگی رفع میشه،حرفها ونگاه های دیگران ازارم میده

دختر منم چند روزه راه افتاده چند روز بزرگ تر از دخترتونه..نگران نباش تا هجده ماهگی طبیعیه

سلام،نگران نباش عزیزم به این زودی راه می افته،پسره منم پانزده ماهگی راه افتاد،من هرشب پاهاشو با روغن زیتون چرب میکردم به خصوص زانوهاش

عزیزم دختر من الان یک سال و نیم شه و دو ماه پیش راه افتاد

منم اینقدر اسباب بازی مورد علاقه اش جلوش گرفتم یک دستش من و یک دستش باباش میگرفت خیلی دوست داشت اینجوری اینقدر تمرین کردیم تا راه افتاد خداراشکر

سلام من به دخترم شربت کلسیم خارجی الان یک هفته دادم راه افتاده شما هم استفاده کن انشاا... راه میره

سلام دختر من از هفت ماهگی میز مبل میگرفت راه میرفت اما یک سالش ک تموم شد رفت سیزده ماهگی دیگه خودش بدون کمک راه رفت. روروئکم زیاد سوار نشد علاقه نداشت
حتما به دکترش بگو...

من از ذاکر کودک استفاده کردم. هل اش میداد یاد گرفت راه رفت

وقتی با کمکی میتونه راه بره نگرانی نداره گلم یکم تنبله انشالله راه میوفته ،همجارم بهم می ریزه 😁😁😁😁

پسرمن از ۹ ماهگی تا۱۱ ماهگی دسشو به دیوار میگرفتو راه میرف ولی یه مسافرت رفتیم ما که خب توی اون یه هفته با بچه های اونا بازی کرد که از خودش بزرگ تر بودن و همون جا راه افتاد،سعی کن ببرش با بچه ها،بچه ک پیش بچه های دیگه باشه رشد رفتاریش بیشتر میشه

سلام من. پسرم ۱۰ماهگی راه افتاد ولی بچه ها تا دوسالگی وقت دارن ک راه بیفتن بعضی وقتها بهداشت ادم ومیترسونه بخاطر اینکه بیشتر اهمیت بدیم چون واقعا من خودم دیدم ب بعضی ها میگن بچه اتون. مشکل داره میگن ولش کن، تا دوسالگی اگه راه نیفتاد حتما ببرش دکتر

نگران نباش اصلا ...فقط دستشوبگیرتوخونه راه رفتن یادش بده

عزیزم دخترتون راه افتاده؟؟چیکارکردین؟؟؟مشکل مام همینه

سلام عزیزم بچه اتون چند ماهگی راه افتاد پسر منم همینطوره نگرانم

عزیزم دختر من انتهای ۱۵ ماهگی راه افتاد .باهاش تمرین کن یه قدم ازش فاصله بگیر بهش بگو بیا .بزار یه قدم بر داره یا دستشو بگیر باهاش تو خونه راه برو .تا ۱۸ ماهگی وقت داره برای راه رفتن نگران‌نباش

عزیزم بچه ها باهم فرق میکنند هر بچه ایی تو ی زمینه ایی مهارت داره بچه شما هم راه میافته نگران نباش

یکی هم اینکه خودتون دستاشو بگیرین راه ببرینش

سلام گلم تا 18 ماهگی وقت داره نگران نباشید

سلام عزیزم خوبید؟؟؟راه افتاد دخترتون ؟؟؟؟؟دختر منم همینطوره 😔😔😔

این کاری که میکنه حدود دوماه طول میکشه تا کم کم بدون دست حرکت کنه راه میره به وقتش داره کم کم انجام میده

سلام عزیزم،دخترتون چه سنی راه افتاد؟آخه دختر من 16 ماهشه و هنوز راه نیافتاده.نگرانشم

سلام .پسره من ۱۱ماهگی دیگه خودش راه میرفت بدونه هیچ کمکی

سلام ناراحت نباش دختر من ۱۸ ماهشه راه نمیره نگران نباش تا ۱۸ ماهگی وقت داره من بردم دکتر دختر مو گفت تا اخر ۱۸ ماهگیش وقت داره ناراحت نباش

عزیزم بعضی بچها تنبلن همین که با کمک داره راه میره شروع خوبیه چون همه بچها قبل از خوب راه رفتن صندلی پشتی مبل حتی یه گوشه دیوار رو هم نگه میدارن با کمک راه میرن بعد کم کم به راه میان اصلا جای نگرانی نیست گلم

ویتامین دی باید مصرف کنه

دوقلوهاي من يازده ماهگي راه افتادن نگران نباش عزيزم كمكش كن ترسش بريزه راه ميفته

سلام به همگی آدرین از ده ماهگی راه رفتن رو کم کم یاد گرفت.
عزیزم شاید ترس داره خودت دستهاش رو بگیر آروم آروم راه ببرش و واسش شعر بخون شاید بهتر بشه

نه نگرا نباش عزیزم دختر منم دیر راه افتاد به حرفای مردم اصلا اهمیت نده من شنیدم تا 18 ماهگی هم میشه وقت بهش داد

تا هجده ماهگی وقت داره هر چی دیرتر جونت راحتتر

عزیزم گاهی از ترسه . دختر منم میتونست ولی از ترسش رها نمی کرد دستشو . من جلوش رو زمین می نشستم و پاهامو باز می کردم میگفتم بیا و اروم اروم میرفتم عقب تا ترسش ریخت .

باران من یکسالش بود تقریبا راه افتاد

عزیزم خوب میشه یک کاری کنید ترسش برای راه رفتن بریزه دختر من هم دیر راه افتاد دوسه شب پدرش باهاش بازی کرد فرداش دیدم مسافت زیادی رو خودش راه رفت

پسر من خیلی وقته راه می‌ره اینجا تنها بود راه نمی‌رفت بردم پیش برادرزاده هام ازاونا یاد گرفت پیش بچه ببری تاثیرداره

دقیقا دختر منم مثل دختر شماست..دکتر،که بردم گفت بیارین کار،درمانی..دختر منم اصلا۱قدمم نمیره