۹ پاسخ

نه ضرر نداره
و آرامش هم میده
فقط باید آرام باشه
ماه اول و دوم باید خیلی آرام باشه و ماه آخر
فقط پوزیشن مهمه که باید رعایت بشه و به شکم فشار نیاری

من تودوران بارداری اصلانزدیکی نداشتیم

ببین اگه جفتت پایین باشه خیلی خطر داره من جفتم پایین بود یه مقدار البته نه خیلی خونریزی پیدا کرده بودم از دکترت بپرس

ضرر نداره ولی رابطه جنسی تون سطحی باشه بهتره

نه اصلا ضرری نداری

عزیزم الت نباید کامل بره داخل ممکنه دهانه ی رحم خدایی نکرده باز شه خیلی اروم و تا نیمه باید دخول صورت بگیره تا ۶ ماهگی ک جای بچه سفت شه باید این مسعله رو مراعات کنین

نه خیالت راحت باشه عزیزم انجام بده

یه کانال دارم خیلی خوبه خودم توش عضوم.
پر از پوزیشن های متنوع برای رابطه جنسیه. برای بارداری هم توش هست. کلی چیزای مفید دیگم داره. حتما یه سر بزن تو تلگرامه عزیرم

@khanomyyjony

ضرر که نداره ولی کم باشه بهتره مث قبل نباشه هفته یکی دوبار