۹ پاسخ

مبارک باش واسه منم دعا کن

همین امروز عزیزم

مبارک باش واسه منم دعا کن

چند روز از پری گذشته بود بتا بالای ۴۰۰بود؟

خب‌ مبارکه‌خانمی ولی به نظر من‌زودتر بری بهتره سرسری نگیر من‌دوسال پیش این‌کارو‌ کردم‌دکتر نرفتم‌ تو ۱۲ هفته بچه سقط شد سال بعدش دوباره سقط شد امسال‌تازه باردارم نمیدونم‌ اینم چی‌میشه ولی‌پشیمونم‌کاش از اول‌جدی‌میگرفتم حتما برو

برو بهداشت محلتون راهنماییتون کنن ممکنه فعلا به متخصص نیازی نباشه

مبارک باشه عزیزم هروقت بری خوبه اگر خیلی بالای ۴۰۰ باشه ک الانم بری خوبه برات آزمایشای اولیه بارداری رو مینویسه

سلام . منم ازمایش بتا دادم ۴۰۰ بود همون روز پیش متخصص زنان رفتم و یه سریع باید و نباید ها بهم توضیح داد و اینکه هفته بعد هم سونو قراره برم .

برا من ٢٠٠هستش گفته ٢روز ديگه بيا