۱۱ پاسخ

برای اطلاعات بیشتر درباره تعیین جنسیت جنین و علائم بارداری روی لینک آبی بزنید.

تو ۱۸ هفتگی باید میرفتی ولی خب من خودمم یبار چون میخواستم جشن تعیین جنسیت بگیرم زودتر رفتم ۱۷ هفتگی رفتم درست بود ولی بعدش یه مشکلی پیش اومد واسم مجبور شدم دوباره برم مطمئن شم‌ رفتم با سونو قبلی یکی بود فرق نداشت

سلام اره احتمال هم بدن درسته

منم دیروز اول هفته ۱۶ بودم رفتم سونوگفتش دختر نمیدونم دورست یانه

سلام مامانا من امروز شانزده هفته رفتم واسه تعین جنسیت پیش دکتر صدر جنین برای بار اول پاش تو لگن بود مشخص نبود گفت یکم قدم بزن دوباره بیا دوبار رفتم بازم گفت پاهاش جمعه به پهلو دارز کشیدم بعد گفت پسره منم گفتم صد درصد دکتر گفت انشاالاه الان منوندم باور کنم یا نه چون تسته جوش شیرن چند بار زدم هیچ واکنشی رخ نداد

منم رفتم تو 16 هفته گفت دختره، خطا زیاد هست

۱۶ هفته و چند روز بری درست در میاد

سلام من هفته ۱۶رفتم و گفت بچه تولگنه پاهاش باز نمیکنه به احتمال زیاد دختره ؟؟

عزیزممیشه سونو گرافی13 هفت ات روبذاری

از ۱۸ به بعد دقیق تره ولی من اگه جایه شما بودم هفته ۱۹ به بعد میرفتم تا کامل مشخص بشه.من خودم اخر ۱۸ رفتم

بله درسته تعین جنسیت تو هفته ۱۶ درسته ولی سونو ۱۷ هفته دقیق تره .ولی احتیاج به سونوی مجدد نیست .