۱۰ پاسخ

این 70درصدیه...بمون..تا 18هفته ک دوباره سونو آنومالی بدین..

سلام عزیزم شرمنده ها البته بستگی به سلیقه خودت شوهرت داره ولی نفس قشنگ نیست بابای محمد راست میگه دو روز دیگه موقع دانشگاه رفتن همه مسخره میکنن نوه ی داییم اسمش حسنا واقعا قشنگ خیلی نازه اسمش

منم سونو ان تی گفت دختره بعد سونو آنومالی هم گفت دختره به احتمال زیاد درسته

سلام سونو غربالگری دوم که تو هفته ۱۸ انجام میشه دقیق تره

نه قطعی نیس.به منم گف پسره ولی تو انومالی گف دختره

من ان تی گفت دختره ولی نمیدنم درسته یا نه

تروخدادعاکنین ان تی برامن اشتباه گفته باشه

سلام عزیزم خوبی جنسیت بچت ک توان تی بود آنومالی هم همونو گفت؟

والا منم یر 13هفته پرسیدم گفت الان هرچی بگم احتمالی واستا تا 18هفته که توی غربالگری دومت قطعی بگم

من موندم چطور ۷۰ درصد به ادم میگن پسره بعد تو ۱۸ هفته که میری میگن دختر؟!!